Over mij

In 2011 begon ik aan de studie Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht. In het derde jaar heb ik stage gelopen op de afdeling Marketing bij BNNVARA. Na de studie heb ik de korte fictiefilm GOTTA (2015, Sarah Veltmeyer) geproduceerd. Met deze film heb ik tijdens het Nederlands Film Festival samen mijn met mede-producent de prijs Beste Producent The One Vision Party 2015 gewonnen.

In 2015 begon ik aan de studie Productie aan de Nederlandse Filmacademie. In het derde jaar maakte ik o.a. de documentaire En nu de nacht (2018, Hannah van Tassel) die werd uitgezonden door 2Doc. In 2018 heb ik zes maanden stage gelopen bij De Familie Film & TV. Ik werkte mee aan o.a. In De Leeuwenhoek (2018, Hans Pool), De Wereld aan je Voeten (2019, Michiel van Erp) en Daddy & the Warlord (2019, Shamira Raphaela).

In de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd met de documentaires Traag naar de Hemel (2019, Marlies Smeenge) en Thuishaven (2019, Niels Beth). Daarnaast was ik de castingproducer van The Underground (2019, Max Everett) en produceerde ik de commercial Celebrating Change (2019, Max Baggerman). Later dat jaar werd ik genomineerd voor de Filmproducenten Nederland Award tijdens het Nederlands Film Festival.

Ik geniet van mooie verhalen, bijzondere mensen en de fijne crew waarmee ik bijzondere documentaires en andere filmische projecten kan realiseren. Ik maak graag crossmediale producties die kunnen bijdragen aan maatschappelijke doelen. Op dit moment ben ik freelance productieleider bij verschillende productiehuizen. Ik sta altijd open voor nieuwe plannen of klussen als junior producer/productieleider.

Neem contact op via info@cepafilm.nl

Facebook
LinkedIn
Instagram